SYNDIC.web

SYNDIC.web software voor het online delen van documcenten met uw eigenaars

Kenmerken van de software

Als syndicus bent u verplicht om uw klanten steeds toegang te geven tot hun documenten. De meest eenvoudige en snelle manier is om dit te doen is via internet. De werkwijze is zeer eenvoudig en u kan vrijwel onmiddellijk van start gaan. Wanneer u bovendien werkt met het pakket BEST/Syndic in de cloud zal een groot deel van de koppelingen automatisch gebeuren.

De gebruikers van het systeem (eigenaars,...) krijgen een unieke log-in. Hiermee kunnen ze zich online aanmelden. Ze krijgen enkel toegang tot de gebouwen en documenten waartoe zij de rechten bezitten.

Screenshots

 
 

Aanvullende producten

SYNDIC.av

Het verloop van de Algemene Vergadering van Mede-eigenaars is voor de syndicus complexer geworden. Deze software zorgt er voor dat deze toch vlot kunnen verlopen.

 

BEST/Rentm in de Cloud

Cloud software voor de rentmeester. De software omvat alle tools voor een vlot beheer van het onroerend goed van eigenaars.

SYNDIC.workflow

Binnenkomende documenten kunnen vlot verwerkt worden dankzij deze software. De documenten worden ingescand en vervolgens kunnen ze, door de syndicus of medewerkers, waar nodig meteen verdeeld worden over de juiste panden.